چسب کاشت مژه
زیبایی یکی از دغدغه های همیشگی خانم هاست و برای رسیدن به آن اقدامات مختلفی انجام می دهند. چشم ها و مژه ها مهمترین اجزای صورت هستند که تاثیر زیادی در زیبایی دارند.
داشتن مژه های پرپشت و بلند می تواند زیبایی چشم و صورت شما را دو چندان کند. استفاده از یک چسب خوب می تواند بهترین کمک برای افزایش ماندگاری مژه ها و در نتیجه زیباتر شدن چشمان شما باشد.
ریمل یکی از بهترین گزینه ها برای خانم ها برای داشتن مژه های بلند و پرپشت است، اما علاوه بر ریمل، استفاده از مژه مصنوعی و انواع مژه های حجیم نیز می تواند به صورت موقت زیبایی را به چهره شما ببخشد که باعث افزایش ماندگاری و زیبایی بیشتر می شود. این مژه ها استفاده از چسب کاشت مژه با کیفیت نیز تاثیر بسزایی در زیبایی دارد
اما امروزه روش های دیگری نیز وجود دارد که می تواند زیبایی مژه ها را به صورت دائمی برای چشم خانم ها ایجاد کند.
یکی از اصول اساسی در مورد این محصولات این است که آنها فاقد هرگونه مواد شیمیایی هستند. از آنجایی که چسب کاشت مژه در فاصله بسیار نزدیک از چشم استفاده می شود، باید کاملا بی ضرر باشد.
انواع چسب کاشت مژه
چسب کاشت مژه برندهای مختلفی در بازار دارد که هر کدام مزیت خاصی دارند، این نوع چسب ها به چند دسته کلی تقسیم می شوند که مهمترین آنها به شرح زیر است.
اسپید چسب مژه
به این چسب ها سرعت می گویند زیرا چسب به سرعت خشک می شود. به همین دلیل است که این چسب توسط افراد حرفه ای استفاده می شود تا بتوانند به سرعت اکستنشن مژه را انجام دهند.
سرعت خشک شدن بالای این چسب باعث می شود مژه ها سریع در جای خود محکم شوند و تکان نخورند. چسب مژه پاور
اگر فرد اکستنشن مژه سرعت بالایی نداشته باشد می تواند از این چسب استفاده کند.
چون چسب زود خشک نمی شود و فرد می تواند مژه های بیشتری بگذارد اما استحکام بالایی دارند و ماندگاری بسیار بالایی دارند به همین دلیل به این چسب ها چسب دائمی نیز می گویند.
امروزه با پیشرفت در عرصه مد و زیبایی بسیاری از خدماتی به وجود آمده است که یکی از این این خدمات کاشت مژه موقت یا همان اکستنشن مژه می باشد و بسیار در بین خانم ها محبوبیت دارد. البته در کنار فواید و زیبایی خاصی که به چهره ی شما می بخشد معایبی نیز دارد. در عین حال بسیاری از افراد دوست دارند که مژه های بلند و پر پشتی داشته باشند تا چشمانشان جذاب تر شود. در این باره بسیاری از سرم ها و تقویت کننده هایی برای رشد مژه ی طبیعی و موادی وجود دارد ولی راهی که می توان سریع تر به نتیجه رسید کاشت مژه ی موقت یا اکستنشن مژه می باشد. با همراه باشید تا بیشتر درباره کاشت مژه موقت بدانید.
کاشت مژه موقت چیست؟
اکستنشن یا مژه ی موقت را با تارهایی از ترکیبات مصنوعی که از جنس مو می باشند می سازند و آن ها را در میان مژه قرار می دهند. در واقع اکستنشن مژه فیبرهای مصنوعی می باشد که با کمک چسب مخصوص و طبی به مژه های طبیعی چسبیده می شود. معمولا مژه هایی که در اکستنشن مژه استفاده می شوند اندازه های مختلفی دارند که از 6 میلی متر تا 18 میلی متر می باشد و هر کدام از آن ها یک انحنا و خمیدگی دارند که بر اساس نظر مشتری در اندازه های مختلف اکستنشن می شود. با انجام درست اکستنشن مژه چشم ها درشت تر و چند برابر زیبا تر به نظر می آید و به این ترتیب دیگر نیازی نیست از مژه مصنوعی و یا آرایش زیاد استفاده کنید.
انواع کاشت مژه
کاشت مژه به دو روش انجام می شود. این دو روش عبارتند از کاشت دائم ( آرایشگاهی و کلینیکی) و کاشت موقت مژه.
کاشت موقت مژه
در این نوع کاشت با استفاده از مژه های مصنوعی که در نگاه اول تشخیص داده می شوند که مصنوعی می باشند ولی وقتی بر روی مزه کاشته می شود با مژه های طبیعی تفاوت ندارد. در این کاشت از چسب مخصوصی استفاده می شود که ماندگاری موقت دارد و بستگی به پرپشتی مزه ها نیز دارد. به این صورت که اگر مژه های طبیعی کمی داشته باشید می توانید میزان کاشت مژه موقت و مصنوعی خود را زیاد کنید. در کاشت موقت ، مژه های طبیعی حذف نیم شوند بلکه بین مژه های طبیعی و میان ان ها مزه های مصنوعی چسبیده می شوند.
کاشت دائم مژه
در این روش فردی که قصد انجام این کار را دارد باید به مرکزی که از سوی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی مجوز را برای این کار را دارد مراجعه کند. در این عمل می توان مزه های کوتاه و کم پشت خود را با لیتیس درمان کرد و انجام این عمل خیلی تخصصی می باشد و باید با دقت توسط فردی که در این زمینه با تجربه و ماهر باشد انجام شود. نکته ای که باید بدانیم این است که هر کسی داوطلب برای این روش نمی باشد و بیشتر افراد به سمت روش کاشت موقت می روند. البته کسانی که از این روش استفاده می کنند و بیماری پوستی داشته باشند باید بعد از معاینه و تجویز پزشک متخصص این کاشت انجام شود. البته آزمایش هایی که توسط دکتر مربوطه تجویز می شوند قبل از انجام کاشت دائم حتما باید انجام شود. در این روش با استفاده از موی سر و آناتومی و زیبایی شناسی توانایی و مهارت هایی هستند که پزشکان متخصص پوست مو در این زمینه دارند و هر کسی قادر به انجام این کار نمی باشد. اگر قصد انجام این کار را دارید باید قبل از عمل داروی انعقاد خون ، مکمل ورزشی و الکل مصرف نکنید. مصرف آنتی بیوتیک ها هم باید زیر نظر پزشک مربوطه مصرف شود.
با توجه به این روش ها متصدی این کار باید تک تک مژه های مصنوعی را به مژه های طبیعی با چسب مخصوص بچسباند. البته باید توجه کرد که این کار باید با حوصله و با دقت انجام شود تا حاصل کار تمیز و با کیفیت باشد. باید در اکستنشن و یا کاشت موقت مژه حتما به طول و رنگ و حالت و ضخامت مژه های طبیعی توجه کنیم تا حاصل کار در اصلاح به ذوق نزند و یا اصلا قابل تشخیص نباشد که مژه ای کاشته شده است یا خیر. بلندی مژه های مصنوعی به فرم و شکل چشم و مزه های طبیعی شما بستگی دارد. ولی باید توجه کرد که نباید 2 برابر طول مژه ی شما بیشتر باشد.
اگر بیشتر از این مقدار باشد فانتزی می شود و طبیعی نمی باشد و در این حالت احتمال ریزش را افزایش می دهد. البته در برخی موارد دیده شده است که آرایشگر که ماهر نمی باشد اکستنشن را جوری می کارد که مزه های پلک پایینی به مزه های پلک بالایی می چسبد و این یکی از مواردی می باشد که مژه طبیعی کنده می شود.
اکستنشن ها باید از مواد با کیفیت و تاریخ مصرف باشند و در بعضی موارد از جنس ابریشم و یا حتی موی انسان نیز می باشد. اگر برای کاشت موقت مژه می خواهید به مرکزی مراجعه کنید و کاشت را انجام دهید نباید انتظار داشته باشد که چند ماه ماندگاری دارد. معمولا با مراقبت و نگهداری از آن می تواند تا 4 تا 6 هفته ماندگاری داشته باشد. ترفندی که برخی از مژه کاران بعد از انجام کاشت مزه انجام می دهند این است که یک برس بعد از این کار بر روی مژه می کشند که باعث می شود استحکام و دوام مژه بیشتر شود. البته باید این برس شخصی باشد و از تمیز بودنش اطمینان حاصل کنید.
برچسب: چسب کاشت مژه کاشت مژه،